Iznikla na dugoj obiteljskoj tradiciji rada u dentalnoj medicini, a koju broje čak tri generacije obitelji Miličić – svoja je vrata jučer otvorila nova stomatološka Poliklinika Miličić Dent. Pod novim imenom, smjestila se i na novoj adresi – u kompleksu Parka Kneževa, u samom središtu Zagreba. S više od 10 000 pacijenata i nekoliko tisuća zahvata u svojim rukama, djeluju pod motom „Od najjednostavnijih pa do najkompliciranijih slučajeva – mi smo tu za Vas!“ – a s čime su najbolje upoznati upravo njihovi dugogodišnji vjerni pacijenti koji su se sinoć i okupili u najvećem broju. Dobro poznata imena stomatologije, dr.med.dent Zoran i dr.med.dent Marko Miličić su se zahvalili na tako velikoj podršci povodom otvorenja, ali i na povjerenju kojeg im pacijenti poklanjaju još od davne 1993. kada je dr.med.dent Zoran Miličić otvorio svoju prvu ordinaciju.

Cijeli tim Poliklinike Miličić Dent

Obitelj Miličić je više od 30 godina u dentalnoj medicini, njeguje individualni pristup pacijentima te prilagođava terapiju potrebama i željama istih, pritom ne dovodeći u pitanje kvalitetu usluge, oralno zdravlje ni estetiku osmijeha. Vrhunsku uslugu Miličić DENT-a ćete moći uživati u najužem centru grada Zagreba.

S tri vrhunski opremljene ordinacije, RTG dijagnostikom te obiteljski vezanim dentalnim laboratorijem, novootvorena stomatološka Poliklinika Miličić DENT se prostire na više od 200 m2, nudeći sve vrste stomatoloških usluga pod jednim krovom: specijalistički pregled, RTG dijagnostiku, popravak i liječenje zuba, implantologiju, dentalnu protetiku, estetsku stomatologiju i paradontologiju.

Doktori dentalne medicine Poliklinike Miličić Dent

Dr.med.dent Marko Miličić u ovoj svečanoj prigodi je istaknuo „Iako smo specijalizirani za najkompleksnije slučajeve iz područja oralne kirurgije, implantologije i dentalne medicine općenito, drago mi je da večeras ovdje vidim neke naše pacijente koji su s nama više od dva desetljeća. To da nam povjerenje poklanjate toliko dugo, ali i da ste se okupili u tako velikom broju da s nama simbolično obilježite neke nove lijepe početke – veliki nam je podstreh i daljnja motivacija u budućem radu“.

Otvorenju nove stomatološke Poliklinike Miličić Dent prisustvovali su i osobe iz javnog života: Silvio Marić, Dalibor i Jasmina Bagarić, Iva Radić, Ante Vrban, Amar Bukvić, Ivan Vukušić, Mladen Duduković i brojni drugi. Za pregled usluga i više informacija, detalje potražite na www.milicicdent.hr