Jedna od najvažnijih, ali i najkorisnijih ljetnih modnih dodataka je torba. Bilo da je slamnata, platnena ili plastična – glavno da je velika, kako bi u nju stale sve potrebno za plažu.

A što staviti u svoju veliku šarenu ili pak jednobojnu torbu?

Kako vam se ne bi dogodilo da ste sigurno nešto zaboravili, poslužite se našim malim popisom i uživajte u bezbrižnom danu na plaži.

Dodatni kupaći kostim će vam definitivno trebati ako ste cijeli dan na plaži, jer naravno mokra odjeća kao što znate može uzrokovati razne zdravstvene probleme. Upala mjehura, gljivične infekcije i upale jajnika česti su pratitelji ljetnih uživancija.

Na plažu ne morate nositi cijeli novčanik sa svim karticama i iskaznicama, ali nešto novaca će vam uvijek zatrebati, zato spremite ga u malu krpenu torbicu ili mini novčanik.

Sunčeva zračenja su naravno sve jača, zato nemojte zaboraviti šešir ili neko drugo pokrivalo za glavu, čak i ako idete kasnije popodne na plažu, a ako ne biste stalno škiljili te se u miru mogli opustiti u sunčanju i kupanju, ne zaboravite sunčane naočale.

Losion, krema ili gel za sunčanje su neizostavni. No, zapamtite, nanesite ih pola sata prije izlaska na sunce, te periodično svakih sat vremena. Ono što ćemo vam mi preporučiti su proizvodi brenda Beeven. Pronaći ćete Maslac za tamnjenje i ubrzano tamnjenje sa SPF 20, Ulje za sunčanje i ubrzano tamnjenje s i bez zaštitnog faktora, koji štiti od soli te ostavlja svilenkasto glatku kožu.

Bee Cooled Beeven je sprej za poslije sunčanja s izuzetno umirujućim i osvježavajućim učinkom.

Kako vam sunčanje ne bi ubrzo dosadilo, ponesite materijale za čitanje. Vrijeme će ugodnije i brže proći.

Termalna voda će vam dobro doći za osvježenje lica i tijela u izrazito vrućim trenutcima. Ako na vašoj plaži nema štandova sa sladoledima i grickalicama, ponesite kakvu energetsku pločicu ili bombone za snagu. Trebat će vam!