Trudni ste? Planirate trudnoću? Rodili ste, ali muče vas neka pitanja na koja nemate stručan odgovor? Sve što vas zanima saznajte na besplatnoj edukaciji „Zdrava mama, sretna beba“.

Biti roditelj zasigurno je najljepši, ali i najzahtjevniji zadatak na svijetu. Buduće majke, a posebno one koje tu ulogu igraju po prvi puta, imaju brojna pitanja oko početka ovog novog životnog razdoblja. Upravo iz tog razloga tvrtka Populus-duo u suradnji s udrugom Europa Donna Hrvatska godinama organizira besplatnu edukaciju za trudnice i dojilje „Zdrava mama sretna beba“ za koju se uvijek traži mjesto više.

Ove godine konferencija će se održati u subotu, 12. studenog 2022. s početkom u 11 sati, u prekrasnom prostoru Lobby bara WESPA SPACES, ZAVRTNICA 17, Zagreb.

Edukaciju će držati stručnjaci različitih profesija (pedijatar, nutricionist, kineziolog, psiholog i citolog), a iz prve ruke moći ćete doznati sve o sljedećim temama:

  • prvi kontakt mame i bebe, dojenje na zahtjev ili prema rasporedu, dohrani, prehrani dojilja, tehnikama dojenja, tehnike dojenja i prevencija mastitisa
  • prehrana dojilja, nutritivna vrijednost mlijeka, dohrana beba
  • položaji dojenja i kralježnica, dijastaza trbušnih mišića, kada i kako se vratiti u formu nakon poroda
  • postporođajna depresija, utjecaj dojenja na psihičko zdravlje majke, dojenje u javnosti
  • zdravlje dojki, samopregled dojki, važnost redovitih pregleda u ranom otkrivanju raka dojke

Broj mjesta je ograničen pa je obavezna prijava na mail: [email protected], a prvih 100 sudionica koje se prijave očekuje bogati poklon paket naših sponzora. Zato požurite i prijavite svoj dolazak već sada.