Lijepa i mladolika koža lica i tijela, gotovo je svačiji san. U današnje vrijeme, tržište nudi pregršt opcija. Osim tretmana, razni kozmetički brendovi svakodnevno plasiraju svoje proizvode za njegu i pomlađivanje. Prije korištenja kozmetike, ono što je primarno je dubinsko čišćenje kože, kako bi proizvod mogao dubinski prodrijeti i djelovati na kožu. Čišćenje kože je izuzetno važno, a to je često korak koji se preskače.

U to duboko vjeruje i doktor Dinko Kaliterna, dermatolog, vlasnik i osnivač Poliklinike Poliderma, koji osim što ima vlastiti brend kozmetike, svojim klijentima uvijek naglašava da su i navike poput dovoljno sna, zdrave prehrane i tjelesne aktivnosti, neophodne za ljepotu i stanje kože. Među proizvodima brenda My Skin by dr. Kaliterna, svatko može pronaći liniju proizvoda ili kombinaciju proizvoda za svoju kožu. Učinkovitost te samim tim i oduševljenje klijenata koji su isprobali njegovu Whitening liniju, dokazuju djelovanje i nevjerojatne rezultate. Ujednačen ten bez hiperpigmentacija je ono što garantira korištenje te linije.

Godine nose i traže drugačiju njegu i upravo iz tog razloga, razvijena je i linija naziva Golden Age. Riječ je o posebno osmišljenoj kremi za njegu kože lica žena, koje se nalaze u perimenopauzi i menopauzi. Čitava linija obogaćena je sastojcima poput prirodnog estrogena. Upravo krema iz te linije, zahvaljujući svojim sastojcima nadoknađuje estrogen i potiče razvoj novog kolagena uz očuvanje postojećeg. Rezultati su vidljivi u kratkom razdoblju, a korištenjem koža postaje deblja, čvršća, zategnutija. Nestaje umoran izgled i vraća se izgubljena svježina.

Jedna od najrevolucionarnijih krema je Fillerify. Sadrži prirodne sastojke koji oblikuju i pomlađuju lice i usne, povećavaju masne stanice čime nadoknađuju izgubljeni volumen lica. Nadoknadom volumena, bore se ispune,  a konture lica oblikuju. Na usne djeluje tako da ih prirodno povećava. Upravo zato je i zovu „filerom bez injekcije“ i samim time je idealan izbor za sve koji se boje igle.

Prije i poslije koristenja White

Pčelinji otrov je poznat lijek koji se od davnih dana koristi za liječenje brojnih nelagoda. S vremenom se pokazao i kao izrazito snažan anti-age sastojak. Bee Venom je naziv kreme koja vrlo brzo pomlađuje kožu, a njezinom svakodnevnom upotrebom koža postaje prirodno „napetija“. Glavni sastojak – pčelinji otrov, sadrži organski spoj MSM (organski sumpor), koji jača proizvodnju kolagena u tkivima čijim se dugoročnim korištenjem sprječava preuranjeno starenje kože do kojeg dolazi prirodnim opadanjem sinteze kolagena. Ono što je interesantno je i činjenica da djeluje protuupalno, a samim time smanjuje crvenilo, oticanje, podbuhlost i sprječava upalne procese na koži.

Koža definitivno pamti i važno je na vrijeme krenuti ulagati u proizvode koji čine razliku te je njeguju na najbolji mogući način. Čitav asortiman brenda My Skin možete pogledati ovdje.

 

Foto: Bojan Zibar