Gotova ledena kava vodećeg mađarskog brenda* i omiljenog hrvatskog napitka od ledene kave, od ovoga je ožujka dostupna pod novim imenom, u ujednačenijem, dotjeranom pakiranju i usavršene recepture. Točnije, popularni brend ledene kave, poznat kao ENERGY COFFEE, bit će odsad dostupan u trgovinama kao HELL ICE COFFEE, s imidžom i komunikacijom neovisnima od matičnog brenda.

HELL je svoju liniju ENERGY COFFEE u Hrvatskoj lansirao 2020. godine. Visoka kvaliteta, pravo mlijeko, ekstrakti kave Arabica i Robusta te harmoničan okus brzo su osvojili potrošače. Štoviše, asortiman je od tada i proširen, pa ljubitelji ledene kave u Hrvatskoj mogu pronaći svoj favorit među četiri okusa: uz Latte, Cappuccino i Double Espresso, tu je i Slana karamela za one koji traže nešto posebno.

Međutim, nekoliko godina nakon lansiranja i uspjeha brenda, vrijeme je da se dva velika brenda, HELL ENERGY i ENERGY COFFEE, strateški i kreativno odvoje. Za početak slijedi rebrandiranje asortimana, pa će ljubitelji ledene kave od sada na policama još lakše pronaći proizvode pod novim nazivom –  HELL ICE COFFEE. Paralelno s promjenom imena mijenja se i pakiranje aluminijske limenke od 250 ml (koja se može beskonačno reciklirati), čime će cijeli portfelj dobiti dosljedniji, čišći dizajn, uz manja poboljšanja recepture za one koji žele otkrivati nove okuse.

Shvatili  smo da je došlo vrijeme da dotjeramo pakiranje i formulacije naših ledenih kava. Htjeli smo snažnije pozicionirati brend u kategoriji kave, tako da je sada svima jasno što mogu očekivati ​​od ovih napitaka: cool, odvažnost, ležeran stil, visoku kvalitetu, širok raspon okusa, ekstrakt prave kave i najmanje 40 mg/100 ml kofeina, sve u ambalaži koja se može beskonačno reciklirati”, izjavila je Dóra Szekeres, viša menadžerica brenda HELL ICE COFFEE.