Stiglo je ljeto, a samim time i činjenica da svatko od nas nosi nešto laganiju i kraću odjeću. Htjeli to mi ili ne, nismo uvijek u mogućnosti odlaziti sami na zabačene plaže već upravo suprotno, mnoge su oči uprte u nas i naš ‘summer body’ – kojem ova situacija u kojoj se cijeli svijet našao, definitivno nije išla na ruku. Dobra je vijest da još uvijek ima vremena za preokrenuti stvari u našu korist. Moguće je riješiti se masnih naslaga, celulita, a u isto vrijeme i povećati vlastitu razinu energije.

Nažalost, povećanje fizičke aktivnosti i restriktivne dijete dovode do gubitka kilograma – ali nas često ne rješavaju nakupljenih masnih naslaga na područjima koja nas najviše smetaju, nego dovode do gubitka volumena na područjima s kojih nismo željeli gubiti volumen. Za oblikovanje tijela neophodno je provoditi određeni plan prehrane koji najčešće znači restrikciju unosa kalorija kako bi se osigurao kalorijski deficit, odnosno gubitak tjelesne težine. Jednako je tako važno osigurati povećanu razinu fizičke aktivnosti, kako one aerobnog karaktera koja prvenstveno troši masti, tako i one s elementima treninga snage, kako bi se stimulirao rast mišića, koji daje oblik tijelu i povećava ukupnu potrošnju energije te poboljšava tonus kože i siluetu cijelog tijela.

U Holistic centru zdravlja pristup prema klijentu je poprilično osoban ili još bolje rečeno – individualiziran, a za sve to brine njegov osnivač – dr. Josip Zekić, specijalist dermatovenerolog. Plan prehrane s obzirom na građu i metaboličke potrebe, mogućnost dogovora privatnih treninga, a sve prema predispozicijama i željama samog klijenta. Važno je naglasiti da pored ovih poznatih i provjerenih metoda, Holistic centar nudi čitav spektar zahvata namijenjenih lokalnom mobiliziranju masti i oblikovanju tijela. Cilj ovih zahvata je lokalno pomaknuti mast s onih dijelova tijela gdje je osobito nepoželjna i gdje negativno utječe na siluetu tijela. Taj niz zahvata, najčešće se započinje INTRALIPOTERAPIJOM, odnosno ubrizgavanjem deoksikolata direktno u masne naslage, što dovodi do razaranja masnih stanica. Ovaj početni učinak na masno tkivo dodatno se potencira korištenjem KAVITACIJSKIH ultrazvučnih valova frekvencije 20 i 40 Mhz koji dovode do dodatnog prsnuća preostalih masnih stanica. Ovi tretmani se provode 24 i 48 sati nakon inicijalnog tretmana.
Jedinstvenom kombinacijom zahvata u Holistic centru, osiguravaju se rezultati koji su superiorniji od bilo kojih drugih metoda uklanjanja neželjenih masnih naslaga, a uspjeh istih je zajamčen. Za nešto starije klijente i klijentice, Holistic centar jedini u Hrvatskoj osigurava „Hormon replacement therapy“ savjetovanje, kako bi postigli još kvalitetnije rezultate u poboljšanju kvalitete života i zdravlja.
Inače, dr. Zekić Holistic centar zdravlja djeluje u četiri područja: dermatovenerologija, medicina sporta, anti-age i fitoterapija, pružajući svojim klijentima individualizirani pristup i širok raspon usluga u sva četiri područja. Osim toga, Dr. Zekić HOLISTIC CENTAR ZDRAVLJA klijentima omogućava tretmane korištenjem najsuvremenijih tehnologija te najpouzdanijih i najučinkovitijih preparata, uz neprekidno praćenje trendova iz područja medicine i estetike.

Osim gore navedenih usluga, u Holistic centru se obavlja jedan od najpopularnijih tretmana, a to je upravo onaj proziv ćelavosti – PRP „Platelet-rich plasma“. U Holistic centru PRP tretman jedan je od najizvođenijih zahvata s preko 1000 odrađenih tretmana, a riječ je o metodi pomoću koje su izliječene brojne ozljede, revitalizirana mnoga lica i spašene razne frizure. Također, jedan od tretmana koji je vrlo tražen, a u Holistic centru se obavlja bez greške je uklanjanje tetovaža i drugih pigmentacija PICO LASEROM. Pikosekundni laseri daju brži i potpuniji rezultat od tradicionalnih lasera za uklanjanju tetovaža, poput nanosekundne laserske tehnologije. PICO laser predstavlja zadnju riječ tehnologije za uklanjanje svih oblika pigmentacija na koži, a u stručnim rukama siguran je prijatelj svačije kože.
Kraljevićeva ul. 16 u Zagrebu, adresa je na kojoj svatko može pronaći savršen tretman za svoje potrebe te uz stručno savjetovanje i razgovor, dobiti odgovor na sva pitanja.