Jedna od najpoznatijih beauty kompanija na svijetu, Keune Haircosmetics, donijela je dašak svoje magije u osječki frizerski salon Magis, gdje su demonstrirana 4 must have trenda za nadolazeću hladnu sezonu. 15 trenutno najvećih trendova u bojanju kose već su predstavljena u nekolicini gradova u Hrvatskoj, a jučer se šarmantna Keune beauty karavana vratila opet u Osijek.

Blackberry, Toasted Coconut, Cream Soda i Bronze Orange nazivi su Keune trendova u bojanju kose, koji su osmišljeni u suradnji s vrhunskim frizerima i stručnjacima te koji su jučer svečano prikazani u salonu Magis.

Bronze Orange

Blackberry (model Vlasta Budiša), osim što je slasno bobičasto voće, naziv je Keune trenda premijerno predstavljenog u Magisu. Briljantna sinergija tamne kose prošarane dubokim, tamnoljubičastim pramenovima efekt je koji će zasigurno poželjeti brojne brinete i crnke, kojima će ova divna boja kupine osvježiti izgled kose u trenu.

Toasted Coconut (model Ivana Kasunić) nijansa je koja je zaludila beauty svijet. Radi se o perfektnoj kombinaciji različitih toplo – hladnih nijansi, a dobiva se balayagem, s vrlo dubokom bazom te bogatim i tamnim korijenom kose, koji gradirano i mekano prelazi u toplije, kremasto plave tonove, da bi naposljetku sami vrhovi kose bilo ledeno plavi. Boja savršena za prohladne jesenske dane, koja će razbiti svako tmurno sivilo, svakako je

Bronze Orange (model Kristina Gradištanac). Kombinacija je to raznih toplih tonova, poput crvenih, brončanih i narančastih, s toplim, zlaćanim odsjajem.

Cream Soda (Martina Podhorski) također je topla kombinacija zlatnih i bež nijansi, koja se postepeno mijenja od korijena, pa sve do vrhova. Pomoću svjetlijih i tamnijih pramenova iste nijanse dobiva se atraktivna boja, svojevrsnih dimenzija, bez puno kontrasta.

Nakon dnevnog, održan je i večernji event, na kojem su bili prisutni brojni klijenti i prijatelji salona. Osim u prigodnom osvježenju, za koji se pobrinuo Somersby, svi okupljeni uživali su u mini videu uratku „making of“ navedena 4 trenda, koje je okupljenima predstavio vlasnik salona Zdravko Cedli. Ostale su još samo dvije destinacije na Keune beauty turneji po Hrvatskoj, s novim must have trendovima bojanja kojima se neizmjerno veselimo.

 

Foto: Alen Večanin