Zdravlje dolazi iznutra – krilatica je na koju nerijetko zaboravljamo, uslijed užurbanog načina života i pregršt svakodnevnih obveza. Pridodamo li tome nezdravu prehranu, manjak fizičke aktivnosti i nepovoljne okolišne faktore, jasno je kako živimo u vremenu u kojem se sveukupno zdravlje marginalizira. Međutim, svaki novi dan prilika je da uvrstimo zdrave navike, u čijim ćemo rezultatima uživati. Nije tajna kako dodaci prehrani naše tijelo hrane iznutra, a kontinuiranim uzimanjem rezultati se manifestiraju i na vanjštinu.

Jedan od takvih dodataka prehrani je kolagen, protein kojeg pronalazimo u kostima, mišićima, koži i tetivama, a tijelu pruža strukturnu podršku, snagu i elastičnost. S godinama, njegova prisutnost u tijelu opada, stoga je važno manjak nadomjestiti. Na našem tržištu odnedavno je dostupan Collagen Nutriage branda Forever Young, koji inovativnom formulom mijenja pravila igre i postavlja visoku ljestvicu kvalitete.

Collagen Nutriage zaista je prava škrinja zdravlja. Sadrži vitamine A, C, D i E, kao i cijeli beta kompleks. Vitamin A djeluje fotoprotektivno, štiti kožu od starenja uzrokovanog UV zrakama te time smanjuje stupanj nastanka bora. Vitamin D3 „čuva” kolagen od raspadanja pod utjecajem UV zraka, a kombinacija vitamina C i E djeluje sinergijski te dodatno pojačava fotoprotektivno djelovanje. Vitamini B skupine dokazano smanjuju suhoću kože pa time i stupanj nastanka bora. Biotin je prirodni sastojak kose, kože i noktiju, a suplementacija biotinom može povećati čvrstoću istih. Popis blagodatnih sastojaka samo se nastavlja.

Formula je obogaćena i hidroliziranim ribljim kolagenom, MSM, hijaluronskom kiselinom i prirodnim antioksidansima poput kurkume, praha šipka i astaksantina. Klinički je dokazano kako kombinacija navedenih sastojaka djeluje na sprječavanje nastanka bora i usporavanje starenja kože te pozitivno utječe na ljepotu kose, kože i noktiju te zdravlje zglobova. Revolucionarni pomak očituje se u visokoj UV zaštiti širokog spektra (UVA + UVB), što rezultira moćnim fotoprotektivnim i antioksidativnim djelovanjem te zaštitom od sunčevih zraka iznutra prema vani, za sve tipove kože.

Iza Collagen Nutriaga-a stoji tim hrvatskih znanstvenika i nutricionista, koji su svoje znanje i iskustvo pretočili u 500 ml tekućeg eliksira zdravlja. Osmišljavanje Collagen Nutriage-a trajalo je godinu dana, a sve kako bi se tržištu predstavio znanstveno potkrijepljen proizvod koji će opravdati povjerenje potrošača. Tim više jer Kolagen Nutriage dolazi od kreatora super popularnog Kolagen Boosta kojeg su prepoznali kupci, ali i struka, dodijelivši nagrade za najbolji kolagen u Hrvatskoj po izboru dermatologa i nutricionista.

Kada svim benefitima ovog premium proizvoda dodamo i ugodan okus šumskog voća, jasno je kako je riječ o savršeno osmišljenom dodatku prehrani s hrvatskim potpisom, dostupnom na webshop-u https://kolagenboost.com/proizvod/kolagen-nutriage-500-ml/ .