Četiri dana trajanja Sajmova hrane i zdravog življenja bit će ispunjeni, ne samo bogatom ponudom proizvoda, već i ekskluzivnim popratnim događanjima. Pripreme su u završnoj fazi a mi vam donosimo vodič kroz atraktivan dio programa i ponude.

Ekskluzivno na Zagrebačkom velesajmu od 30.11. do 3.12.2023.

Na sajmove, među ostalima, dolazi tvorac orgo energetskih tretmana, za koje  tvrdi da pomažu kod svih bolesti i tegoba fizičkog, mentalnog i emotivnog sklopa. Ako ste ipak skloni već prokušanim metodama, čeka vas uživanje u 7,5 sati neprekidne noćne glazbe gongova uz meditativno bdijenje. Ritual opuštanja Gong Puje, donosi, tvrde oni koji su ga isprobali, brojne dobrobiti….

Sajmove iskoristite za punjenje košara zdravim namirnicama. Na top listi je salata iz kapsule, bogata antioksidansima. Nezaobilazan je i med. Prije nego posegnete za svojim omiljenim okusom, educirajte se kako prepoznati pravi te koje su to zablude i istine o njemu.

Šetnja među izlagačima neka vam bude obavezno uz bočicu vode, pa odvojite i malo vremena da čujete kolika je njezina važnost za naše tijelo. Zastanite i uz izlagače koji će vam pripremiti za kušanje zdrave napitke.

U svoje jelovnike uvrstite i proso, ali i poslušajte savjete kako ga koristiti u prehrani. Na sajmove stiže i jedna od najzdravijih  namirnica na svijetu – ljute papričice. Zašto je ljuto zdravo? To će vam odgovoriti oni koji tvrde da ako sebi i svojim bližnjima želite zdravlje -odaberete svoju ljutinu chili papričice.

A onda odmorite uz svečanu promociju jedinstvenog priručnika. Riječ je o prvom pisanom materijalu ovog tipa za ljepši svijet i sretne i zdrave nove generacije. Svjetska inovacija, priručnik iz Apipedagogije, daje odgovore zašto bi djeca trebala odrastati uz pčele…

Nakon uživanja u Mysticu, Hrani, Organici i Apiteri, poslužite se i dozom aktualnosti iz svijeta industrijske konoplje u sklopu tematske cjeline KrOnoplja.

Nakon što ste zapisali sve formule o tome kako zdrava prehrana naše živote može učiniti kvalitetnijim, pozabavite se i njezinom proizvodnjom. Za početak neka to bude Indoor vrtlarenje a pruža vam se i mogućnost praktičnog rada.

Ako vam uzgoj dobro krene, možda se već iduće godine, na našim jedinstvenim sajmovima, nađu i vaši proizvodi s oznakama izvornosti i kvalitete. Dotad odaberite neke od ponuđenih na ovogodišnjim sajmovima, od kojih vas mnogi čekaju po promotivnim cijenama.

Veselimo se susretima na središnjem nacionalnom događanju na temu hrane i zdravog življenja!

Više informacija:

https://www.zv.hr/sajmovi-7/sajmovi-hrane-i-zdravog-zivljenja/posjetitelji-2789/o-sajmu-2795/2795

društvenim mrežama Sajmovi hrane i zdravog življenja

https://www.facebook.com/profile.php?id=100094564144166

te CroAGRO  https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/posjetitelji-2753/o-sajmu-2759/2759