Prehlade, viroze, gripe u ovo doba godine dio su svakodnevice, no uvođenjem   prirodnih eteričnih ulja svakodnevnu rutinu,  možete pomoći ne samo sebi, nego i svojim ukućanima.

Poznata je djelotvornost eteričnih ulja i njihova široka primjena,  a radi odličnih svojstava u borbi protiv virusa i prehlada, izdvajamo pepermint, tamjan i thieves.

Pepermint

Eterično ulje peperminta zbog svoje snažne arome sjajno je za upale dišnih puteva. Dovoljno je da na dlan kapnete par kapi peperminta i inhalirate više puta dnevno.

Tamjan

Nema te boljke za koju eterično ulje tamjana nema rješenja! Možete ga inhalirati iz dlana ili pomiješati s baznim uljem po izboru i umasirati na bolna područja.

Thieves

Ovo eterično ulje mješavina je eteričnih ulja cimeta, klinčića, ružmarina, limuna i eukaliptusa radijate. Ova se mješavina pokazala vrlo učinkovitom u podupiranju imunološkog sustava zbog svojih antibakterijskih svojstava pa je njegova primjena je vrlo široka. Da biste se zaštitili od gripa i virusa, na stopala umasirajte par kapi ovog ulja svaki dan.

Probajte ovu kombinaciju uz Young Living 100% prirodna eterična ulja, dobivena hladnom destilacijom, od ljekovitog bilja iz kontroliranog uzgoja, bez pesticida i beskompromisne kvalitete. Sa samo tri ulja i u svega par kapljica uklonite viruse iz svoje blizine, bilo da ih primjenjujete kao inhalaciju, za masažu ili kroz difuzore.

Radi se o višestrukim dobrobitima kvaliteti vašeg života, stoga uzmite stvari u svoje ruke, pridružite se Young Living misiji koja je posvećena promicanju energije prirode, eteričnih ulja te nadahnjuje pojedinca u potrazi za zdravljem, smislom i obiljem.

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start

Više informacija na [email protected]