Prekrasna priroda slovenskog Podčetrteka na granici s Hrvatskom jednostavno poziva na aktivan odmor. Na biciklu ili u šetnji, uživat ćete u svakom trenutku. Otkrit ćete Zemlju bajki i mašte s vještičjom kolibom, kušat ćete najfiniju čokoladu u čokolateriji Olimje, nećete propustiti domaće pivo Haler pripremljenom po starom njemačkom receptu, razgledat ćete olimski samostan u kojem je jedna od najstarijih ljekarni u Europi i predahnut ćete na Jelenovom grebenu uz domaće specijalitete. A ako ste odabrali ovaj gradić za ljetni predah ne propustite opuštanje u Termama Olimia s najatraktivnijim termalnim parkom u Sloveniji.

Aqualuna – mjesto gdje klinci ostvaruju snove!

Započnite ljetnu avanturu na King Kobri, najvećem toboganu u Sloveniji koji nosi titulu „kraljice adrenalina“, a s padom od 50 stupnjeva mamac je za one najhrabrije. Aqualuna Terma Olimia i ovoga je ljeta top destinacija za ljubitelje vodenih atrakcija. Tu najmlađi ostvaruju sve svoje snove pa je savršeno mjesto za obiteljski izlet.

Ljetno buđenje u Wellnessu Orhidelia

Ako ste wellness tip ovoga ljeta nećete propustiti opuštanje u službeno najboljem wellnessu u Sloveniji. Luksuzna atmosfera, moderan dizajn i blagotvorni učinak olimske termalne vode u Wellnessu Orhidelia, pružit će vam jedinstven doživljaj odmora, a nakon samo dana boravka u najvećem Svijetu sauna u Sloveniji s različitim sauna programima pomladit će vam se koža, krv će vam brže cirkulirati, razbistrit će se um, a problemi se neće činiti toliko velikima.