Kreme za njegu tijela trebale bi biti rutina u svakodnevnom životu. Našu kožu potrebno je svakodnevno hraniti i njegovati bogatim i hranjivim sastojcima. Kožu na taj način hranimo, štitimo od isušivanja ali i od svih vanjskih utjecaja. Osim za njegu kože, mnoge veseli i kada krema ostavlja fini baršunasti miris na tijelu. U ljetnim mjesecima također je važno da njegujemo svoju kožu, a više o tome zna Ivana Jurčević koja je osmislila liniju Sky cosmetics koja je oplemenjena upravo hranjivim sastojcima.

Sunce ima i pozitivnih učinaka na našu kožu, ali…

Ljetni mjeseci vrlo su specifični kada je koža u pitanju i stoga je važno da pojačamo njezinu njegu.

„Sunce ima puno pozitivnih učinaka na našu kožu i organizam, ali ako ne pazimo na pravilnu njegu možemo izazvati razne negativne procese i može se dogoditi prijevremeno starenje kože. Da bismo spriječili starenje kože i njezino isušivanje važno je kožu zaštititi, hidratizirati ju i hraniti. Ipak, hidratacija i vlaga kože jednako je važna i u zimsko i u ljetno vrijeme. U oba doba godine imamo velik utjecaj vanjskih faktora. Zimi je problem posebno izražen zbog utjecaja vjetra, suhoće zraka, grijanja prostorija, a ljeti smo izloženi suncu, provodimo vrijeme na plaži. Koliko je važno koristiti zaštitu prije sunca toliko je važno kožu regenerirati i nakon sunčanja.

Prekomjerno izlaganje UV zrakama jedan je od glavnih uzorka starenja kože, stoga je ljeti jako važno pojačano štititi i hraniti našu kožu. Redovita hidratacija nakon tuširanja i kupanja spriječiti će dodatno isušivanje naše kože“, objašnjava nam Ivana Jurčević koja je s prijateljicom Lucijom Župetić osmislila kremu koja je savršena za ove ljetne dane.

Kada dolazi do prijevremenog starenja naše kože?

Sky cosmetics kreme savršen su spoj shea maslaca i arganovog ulja, a djeluju protuupalno i smiruju kožu. Koenzim Q10 zadužen je za zaštitu stanica i proizvodnju energije. Aloe vera koži će pružiti dubinsku hidrataciju, omekšati je te također ima i antiage učinak“, otkriva nam Ivana.

Ukoliko ne čistimo i ne hranimo našu kožu doći će do prijevremenog starenja kože, isušivanja, dehidracije. Uz pravilnu njegu koža će ostati elastična, nahranjena, čista i blistava. Prije odlaska na more važno je očistiti kožu i zaštititi je odgovarajućim zaštitnim faktorom. Nakon plaže dodatno trebamo hidratizirati i regenerirati kožu, obvezno nakon tuširanja. Hidratiziranje kože povećavamo posebno kada smo izloženi štetnim vanjskim utjecajima.

Volimo da lijepo miriše…

Budući da korisnici ipak „padaju“ i da miris, ali i svakome odgovara neki drugi sastojak, Ivanina linija ima čak četiri kreme. Linija Pearl miris je čiste ljubavi obogaćen pačulijem, bugarskom ružom i cvijetom naranče. Linija Emerald miris je strasti – žuto cvijeće, kokos, vanilija i mošus. Linija Ruby je miris snage – ambra, tuberoza ylang-ylang, dok je linija Sapphire miris harmonije – miris prirode bijelog cvijeća, kašmerana. Osim toga, Ivana i Lucija napravile su još i gel za tuširanje, piling za tijelo, suho ulje za tijelo, mirisnu vodicu te kreme za ruke, a njihove proizvode možete pronaći u Mueller drogerijama.

Ivana i njezina ekipa aktivni su i na društvenim mrežama pa ih možete pratiti i na Instagramu te Facebooku kako biste saznali sve o njezi svoje kože.